RSS 2.0

lessSå känns det just nu. Är less på allt och har så jävla mycket, det känns som att hjärnan ska sprängas. Vad gör man då?
2011-01-29 @ 18:33:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


finisar

Brukar vara vakt åt lite söt-hundar ibland.
2011-01-27 @ 20:53:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tidLivet ät ganska svårt att leva just nu.
2011-01-26 @ 23:35:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


shopping

Fick hem min nya bikini igår så nu är jag lite glad.
Köpte den på nelly.com.

2011-01-22 @ 11:40:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Do you ever think that you're life would be easier if you weren't in love with me?
2011-01-21 @ 15:01:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hihi

Nu har jag sovit lääänge och tagit en kort promenad med Hampus. Resten av kvällen/natten ska jag plugga, kul va?

xx
2011-01-20 @ 21:12:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gravid

Nej detta inlägget ska inte handla om att jag är gravid!
Men just nu känns det som om alla är det och jag tycker det börjar bli lite tråkigt och uttjatat med unga mammor som bloggar. Jag menar snittåldern för tjejer som blir gravida har nog sjunkit den sista tiden och det är väl inget nytt att komma med?

Aja.
Igår var jag hos min underbara läkare!
Höjde min huörstabiliserande medicindos, ska gå och ta blodprover snart (kollar hur levervärdet, blodvärdet mm är för det är en rutin man gör för att kolla om man har kroppsligasymptom kan påverka måendet).
På eftermiddagen hade jag gruppterapi så det var bara att åka tillbaka till unga vuxna.
Älskar min gruppledare och tycker även om dom som går i min grupp mer eller mindre, men alla är snälla, bara att man känner sig bekvämare att prata inför vissa än för andra men så är det ju i alla sammanhang.
Såklart träffade jag på min individuella sjukskötare(?) när jag var på väg hem så jag bokade in en tid hos honom också. Nu är det bara två ggr kvar på gruppen (buhu) men sen blir det ev en ny grupp samt att det snart blir diagnosutredning.

Nu babblar jag bara massa, borde plugga. Skulle träffat Simon idag men han kunde inte, blö.

xx
2011-01-20 @ 15:22:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


working good

Nu har jag tränat, haft i hårinpackning, duschat och varit hos läkaren så jag känner mig duktig. Nu ska jag plugga! Sen blir det gruppterapi, wiie!Ska skriva religionsuppsats på universitets nivå. Religion är bara massa bullshit för mig så det är tråkigt att läsa.

xx
2011-01-19 @ 13:15:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


how to fight loneliness

Vet inte var jag ska börja men jag gör ett försök.

M
För vi var bästa vänner. Vi hade kännt varandra i stort sett hela livet känns det som. Minns när vi blev vänner och hur. Minns hur kul vi alltid haft hur mycket vi alltid skrattade tillsammans. Men jag kunde också gråta med dig, du fanns alltid där. Du var en vägvisare för mig och det är ett av mitt livsmisstag att förlora dig. Speciellt över en liten skitsak och all skuld jag bär på. Jag har önskat så många gånger att jag kunde åka tillbaka i tiden och ändra just det där, men såklart för gäves.

O
Hur kan man ignorera någon som du? Eller hur kan man iallafall lyckas få dig att känna precis så. Jag har aldrig varit värd din kärlek, du ger mig så otroligt mycket medan jag gång på gång sårar dig. Aldrig har någon fått ta så mycket skit pga mitt mående men du har fått ta allt. Du har inte ens klagat över det. Jag har så jävla dåligt samvete när jag är med  dig. Jag ger dig allt du ger mig mer precis så känns det. Jag kan inte ge mer än allt och ändå kommer du ge mig så mycket mer. Du har utstått så himla mycket för min skull och det betyder otroligt mycket. För din skull önskar jag att vi hade setts senare i livet när jag lärt mig hantera mina känslor, mina handlingar och relationer. Eller i ett annat liv där jag skulle vara en helt vanlig tjej som inte bara sårar utan ger dig den kärlek du faktiskt förtjänar.

M
Har redan förklarat en hel del för dig men för att jag har beskyllt dig för en av de jobbigaste händelserna i mitt liv och inte kunnat kontrollera vad jag sagt till dig. Skulle vilja ta tillbaka allt. Önskar jag hade hanterat det bättre. Ingenting blir bättre av beskylla någon för något den inte var med på.
Visst hade jag nog agerat lite annorlunda om jag var i din sits men det är lätt för mig att säga som varit med om det. Förstår att det inte är lätt att ta ställning till detta.
Och jag har hotat med att ta mitt liv när jag mått för dåligt och då är det inte konstigt att du tagit avstånd från mig, men jag önskar att jag inte snackat massa skit och att du aldrig tagit avstånd för jag har behövt dig vid min sida.

S
Vet inte vad jag ska säga om dig. Jag tyckte så himla mycket om dig, sen gick det ett år innan jag såg dig nu är du helt förändrad. Du betydde väldigt mycket en gång. Nu vet jag inte om du växt ifrån mig på något konstigt sett. Men du har redan glömt allt det där och jag är fortfarande här. Det gör så ont i mig när du inte tror att jag försökt må bättre det gångna året. Att ens acceptera en sjukdom är väldigt svårt och jag skulle helt plötsligt acceptera ännu en. Jag äter min medicin och går på min terapi. Jag har tänkt samma tankar i fyra år och det är ett tankemönster jag fastnat i, jag vet att man kan ta sig ur detta men det är lättare sagt än gjort.
Vet inte om jag betyder något för dig längre och det gör väldigt ont. Men jag minns fortfarande det vi hade och jag saknar det, jag saknar dig.

J
Du kanske blir sur att du står med här bland all min skuld, men faktum är att jag varit en skit mot dig också i vissa perioder. Jag har tagit dig för givet inte funnits där som du funnits här föt mig. Ingen känner mig som dig, du kan mig utan och innan. Ibland behöver jag inte ens berätta saker för dig för det är precis som om du redan viste. Men förut hade jag en tendens att såra dig och det är det sista jag någonsin skulle vilja göra. Du ger mig så otroligt mycket, så fort det är något ringer jag dig och du är alltid där. Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd ingen känner mig så väl som du, jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu.


And I've hurt myself by hurting you.

Jag vet att jag gör de flesta misstagen när jag är full men faktum är att när det inte går snett är känslan så himla värd den att det är svårt att låta bli. Önskar jag kunde sluta men jag jobbar på det.

förlåt
2011-01-17 @ 22:53:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Förlåt

Blev inget inlägg igår så ni får det idag istället. Skriver det ikväll.
Hade en jättejobbig dag igår. Bröt ihop totalt på jobbet och satt och grät på lagret. Så jag åkte hem till Tove och Erik och tog igen mig.

xx
2011-01-16 @ 09:47:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jobb

Jobbar nu men skriver ett långt blogginlägg i kväll.
Jag ska förklara allt.
2011-01-15 @ 13:49:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Natt

Blev inget Stockholm trotts allt. Åker ju ändå dit i morgon så. Ska nämligen jobba hela helgen vilket inte är så lockande men jag får iaf träffa min kära kollegor!
Hoppas att jag får sova något i natt så att jag orkar med morgondagen.
Har kollat på Inception med mami, är lite kär i den filmen (och Tom Hardy som ni redan vet).
Blev lång nattpromenad med min älskling.
Söt va?


xx
2011-01-15 @ 00:46:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredag

Det är fredag och jag skulle varit i Stockholm nu men som vanligt somnar man och sover i fleeeera timmar. Orkar inte.
Nu funderar jag på att åka ändå men då kommer jag fram så sent så jag vet inte om jag orkar. Är helt död efter den här dagen, sov så jävla dåligt i natt igen, för ovanlighetens skull..
Sitter och käkar popcorn med mami och funderar på att slänga på någon bra film och åka till jobbet från Uppsala i morgon. Känns som att jag ska somna 24/7.
Skriver mer sen osv.
xx
2011-01-14 @ 21:39:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Fy fan.
Hatar människor ibland.
2011-01-14 @ 12:00:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Makeupstore

Var precis på makeup-rådgivning på Makeupstore.
Ni får lite bilder på hur det blev!

xx
2011-01-13 @ 18:24:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


m

Vet inte hur många gånger jag tänkt skriva ett brev till dig och förklara precis allt. Men ist tänker jag uttrycka alla mina tankar här ist.

Aldrig har någon någonsin kommit in så nära på så kort tid. Allt kändes så självklart med dig. Som om du redan viste allt om mig. Som om du kunde mig utan och innan.
Det här var en vänskap som skulle vara förevigt, men jag vet inte varför det blev som det blev. Efter allt vi gått igenom efter allt stöd du givit mig så står vi ändå här.
Det tar mig exakt 1:24 minuter att ta mig till dig. Hur svårt kan det vara? Det är ett avstånd som aldrig hindrat mig från att åka till min bästa vän, så varför skulle jag inte kunna åka till dig?
Ibland har jag klandrat dig och ibland mig själv men egentligen var det bådas fel. Vi hade aldrig behövt låta detta hända.
Den tryggheten du alltid fyllde mig med saknar jag så otroligt mycket.
Och allt jag behöver göra är att sätta mig på ett tåg.
Nu är vi främlingar för varandra och vi vet inte ens hur vi lever. Men jag vill inte att det ska sluta såhär. Vi fick inte ens ett slut, allt bara rann ut i sanden.
Har haft otrolig ångest för allt jag gjort och inte gjort. Jag stod inte ens vid din sida när du tog studenten. Att jag mår dåligt vet du om och jag vill tacka dig för ditt överseende, har förlorat så många vänner pga av det, men du har alltid funnits där, aldrig klandrat mig för att jag inte orkar.
Det går inte att uttrycka allt såhär för ord kan egentligen inte beskriva men jag har gjort ett försök.

Det här året fyller bi båda 20 och jag tar studenten, jag vill verkligen fira det med dig.
Jag vill känna att du tar emot mig när jag faller, precis som jag kände förut.
Jag vill stå vid din sida när du mår dåligt.

Nu vill jag bara skriva om den här texten för jag tycker att jag inte fått säga det jag vill säga men jag antar att jag fått med det viktigaste.

Ibland känns det som om den här låten handlar om oss.


Men jag ska se till att den inte gör det.


xx
2011-01-13 @ 13:20:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


shopping

Blev lite shopping på stan med Martin.Underkläder
- Lindex
Smink - Make up store
Hårinpackning - Lush

Tråkiga saker som man måste lägga pengar på ibland.
xx
2011-01-12 @ 19:36:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


utgång

Lite bilder från när jag, Mia och Alex var ute senast.

xx
2011-01-12 @ 13:01:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tele2

Hm fick reda på att jag ligger uppe på hitta.se och eniro, ska ringa tele2 och be dom ta bort det. Ska även fråga om man kan betala av sitt abonnemang så man slipper så jävla höga räkningar varje månad.
Jag hatar att ringa till sånna här grejer det är skithemskt och ångestladdat men när man väl gjort det är det en stor lättnad.
Måste ringa ungdomsmottagningen också, blö!
xx
2011-01-12 @ 11:49:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


tattoo

Min nya tattoo som Robin fixade!
lite röd fortf.
Lennon's orginalbild.
2011-01-11 @ 22:48:38 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


The Tourist

Faktiskt en bra film, hade ingen aning om vad den handlade om innan så jag hade inga förväntningar. Johnny Depp och Angelina Jolie, det kan ju bara inte bli dåligt. Det är en ganska rolig film också! Men det är en film som är värd att hyra en lördagskväll, ingen man måste se på bio (om man inte vill se två godingar i storbild förstås).
Tycker den är sevärd iaf!
xx
2011-01-11 @ 10:04:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tja

I morgon ska jag lägga upp bild på min nya tatuering, bilder från helgen och skriva lite om filmen jag såg på bio idag. Hoppas ni får en nice natt.

xx
2011-01-10 @ 22:04:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tom Hardy

Dagens hunk är såklart Tom Hardy.
Han har spelat i bl.a. filmen Inception (vilket är en sjukt bra film).
Här får ni en snyggis-bild, se och njut!xx
2011-01-10 @ 22:00:43 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


utgååång!

Snart åker jag till Stockholm och drar ut till NU! har aldrig vart där men det blir spännande!
Lite fina bilder innan jag åker.
xx
2011-01-08 @ 18:35:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens

Dagens blir Jake Gyllenhaal för han är snygg snygg snygg!

2011-01-08 @ 15:53:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fuck

Look man, I'm telling you right off the bat, I'm high-maintainance, so... I'm not gonna tip-toe around your marriage, or whatever it is you've got goin' there. If you wanna be with me, you're with me.
Too many guys think I'm a concept, or I complete them, or I'm gonna make them alive. But I'm just a fucked-up girl who's lookin' for my own peace of mind; don't assign me yours.
2011-01-07 @ 12:38:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


wooo

Nu ska jag storstäda.
Gick bra hos doktorn iaf, skönt!
Har sovit pissdåligt i natt och lyssnat klart på hela Sagan om ringen så nu ska jag påbörja Sagan om de två tornen, aspepp.
Mycket som skiljer böckerna och filmerna åt har jag upptäckt.

Bloggar senare. Pössss
2011-01-05 @ 11:02:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Släktdag idag! Träffat släkten och pratat med först Joss och sen sajmun i tele i hundra år.
I morgon blir det utgång woho!Känner mig såhär just nu.
2011-01-04 @ 23:24:37 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


pissnatt

Känns alltid lika töntigt att blogga när man är nere.. men men.
Är så trött på att inte kunna sova, ständig huvudvärk och ångest.
Vad fan tar man massa äckelmediciner för?
Vad är ens meningen med det?
Som om det skulle hjälpa..
Inse vilket jävla helvete vi alla lever i.
Hur fan står världen ut?
fan.
2011-01-03 @ 01:24:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om mig Jag heter Sofia och är 21 år. Utbildar mig till ridledare på islandshästar. Djur, film och musik är största intresset. Skriver om åsikter, tankar och känslor.

Enjoy! ENJOY!