RSS 2.0

Snyggast.se

Det här är nog den snyggaste kvinnan i världen. Jag är rätt bra på att jämföra mig med folk men försöker lära mig att jag kan ispireras av dom ist, bra att ha en förebild liksom!

Kommentarer
Postat av: Julia

Sv: aah okej, ska försöka hinna posta skärpet efter jobbet:)

2012-05-23 @ 11:55:57
URL: http://itsdare.blogg.se/
Postat av: Nicole [ Foto & Vardag ]

Hej på dej! jag har tagit ett par annorlunda sommarbilder, och jag skulle bli jätteglad om du kikade in och kommenterade vad du tyckte om dem! :) Kram. ♥http://twinstars.blogg.se/2012/may/utkast-maj-23-2012.html#comment

2012-05-23 @ 15:39:58
URL: http://twinstars.blogg.se/
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Vill du läsa en super bra blogg? Då är det min vi snackar om! Min dröm är att bli en känd skådis och äga ett klädmärke större än H&M! Jag bloggar för det mesta om saker jag har sytt, om min dröm och om åsikter och tankar (vill gärna ändra människors syn på folk och världen) så ta en titt på mina kategorier jag syr, mitt mål och åsikter och tankar. Vem vet du kanske gillar den? Fan snackar jag om såklart du kommer gilla den, det är mig vi snackar om! ;)

Fin blogg btw! (Säger vi)

2012-05-23 @ 20:31:52
URL: http://jaasses.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Om mig Jag heter Sofia och är 21 år. Utbildar mig till ridledare på islandshästar. Djur, film och musik är största intresset. Skriver om åsikter, tankar och känslor.

Enjoy! ENJOY!